Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 7 juni 2019

Stan Hellegers benoemd tot Statenlid

Stan Hellegers is op 5 juni benoemd tot Statenlid voor D66 Gelderland. Hellegers is geen onbekende in de Gelderse politiek. Hij was in de periode van 2015-2019 ook Statenlid voor D66 Gelderland en was onder andere woordvoerder op andere  ruimtelijke ordening, wonen, faunabeheer en windmolens.

“De komende jaren mag ik aan de slag met de portefeuilles wonen, ruimtelijke ordening, milieu, wegen en krimp. Voor mij staat een schone, gezonde, leefomgeving daarbij centraal. De afgelopen vier jaar hebben we gewerkt aan de duurzaamste en schoonste omgevingvisie ooit voor Gelderland. Nu ga ik me inzetten om deze uit te werken in het duurzaamste en schoonste beleid ooit. In onze nieuwe oppositie rol zal dat extra uitdagend zijn, maar er liggen volop kansen. Die ga ik samen met de D66 fractie de komende jaren pakken.’