Steun ons en help Nederland vooruit

Sinds maart 2015 ben ik Statenlid in Gelderland en ik ben woordvoerder ruimtelijke ordening, wonen, wegen en milieu. Mijn  achtergrond als Sociaal Geograaf biedt een goede basis om de verdieping te brengen in de debatten in de Staten. Ik ben opgegroeid in Arnhem, gestudeerd in Nijmegen en verhuisd naar Beek, Montferland. Als geboren en getogen Gelderlander is het Statenlidmaatschap prachtig. We zeggen niet voor niets vaak dat Gelderland de mooiste provincie van Nederland is!

In Montferland woon ik met mijn vrouw en twee kinderen. Daar genieten we van de moestuin, kippen en het het buitenleven. Naast het Statenwerk zet ik me in voor de energietransitie bij een duurzaam energiebedrijf. Hiervoor ontwikkel ik wind- en zonneparken in Noord-Brabant en Limburg.

 


Motivatie voor D66:

D66 is positief en optimistisch. Durft verantwoordelijkheid te nemen en zoekt daarbij de samenwerking, ook als dat moeilijk is.

Dat heb ik de afgelopen jaren ook zo ervaren in de Provinciale Staten. Door samen te werken hebben we Gelderland schoner, mooier en welvarender gemaakt.


Contactpersoon voor

Portefeuilles: Natuur, Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen en Cultuur

Contact

Bel 06 – 149 53 982
Mail stan.hellegers@d66gelderland.nl
Twitter | LinkedIn | Facebook
Gelderland.nl/hellegers

Nevenfuncties

Locatieontwikkelaar bij Pure Energie

 

Meer van Stan Hellegers
Als we samen spelen is er niemand de baas.
- Mijn vrouw tegen mijn zoontje. Hij wilde niet dat zijn zusje een geit op zijn duplo-toren zette. Toepasselijk omdat we als provincie vaak ‘samen spelen’ met inwoners en overheden. Daarbij moeten we niet vergeten dat we niet altijd de baas zijn.