Steun ons en help Nederland vooruit

Sara Panis

Fractievolger

Sara Panis is sinds juni 2019 fractievolger voor de D66 Gelderland fractie in de Provinciale Staten. Zij is woordvoerder op democratische vernieuwing, economie en wonen.

Panis werkt voor de Universiteit Wageningen als onderwijs adviseur en instructional designer. In haar vrije tijd is zij taalcoach bij vluchtelingenwerk, om zo zelf actief een brug te slaan tussen verschillende culturen en bevolkingsgroepen.

Panis is een jaar fractielid van D66 Wageningen geweest. Vanaf nu zal zij zich gaan richten op de gehele provincie met als portefeuilles: Economie, Wonen en Democratische vernieuwing. “Voor economie wil ik mij o.a. inzetten voor onderwijs en de relatie met de arbeidsmarkt. Voor wonen ga ik graag het gesprek aan over duurzame en alternatieve woonvormen, om zowel de starters, jonge gezinnen als de senioren een goede plek in onze provincie te bieden. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe rol en verantwoordelijkheid om Gelderland te dienen. Samen maken we de provincie nog een stukje mooier.”


Contactpersoon voor

Onderwerpen: democratische vernieuwing, wonen en economie.

Contact

Mail sara.panis@d66gelderland.nl
Twitter | LinkedIn |

Nevenfuncties

 

Meer van Sara Panis