Steun ons en help Nederland vooruit

Marije Arah

Campagne & communicatie

37 jaar

Arnhem

Geboren en getogen in Gelderland maar pas sinds 2013 weer terug, wonend in Arnhem. Voor de afgelopen Statenverkiezingen (2015) heb ik als actief campagnecoördinator PR  voor D66 Gelderland weer kennis mogen maken met de mogelijkheden van deze mooie provincie.

Na mijn communicatie studie in Groningen, ben ik verhuisd naar Den Haag om mij te verdiepen in de politiek, eerst op gemeentelijk niveau, vanuit politiek adviesbureau Necker van Naem en nu alweer een paar jaar als branchespecialist Wind op Land voor de branchevereniging voor windenergie NWEA.

D66 is voor mij een partij die verder kijkt dan maatregelen en taken maar zoekt naar mogelijkheden, van mensen en over grenzen heen kijkt. Een partij voor de toekomst.

In het regiobestuur heb ik de portefeuille ‘Communicatie en campagne’. En dat komt goed uit want daar weet ik toevallig wel wat van. Continu de dialoog aangaan, zichtbaar zijn en successen delen, dat zijn ingrediënten om als partij succes te boeken nu en in de toekomst. Transparant over wat je doet en wat je wil, daar ga ik de komende periode aan werken voor D66 Gelderland.

campagne & communicatie, regio De Vallei