Steun ons en help Nederland vooruit

Jonna Termorshuizen

fractieondersteuning

33 jaar

Arnhem

Jonna Termorshuizen werkt sinds september 2015 als fractiemedewerker voor de Statenfractie van D66 in Gelderland.

“Ik geloof in de eigen kracht van mensen, men kan heel veel zelf, maar soms hebben ze hulp nodig en die moet men dan ook kunnen krijgen! ”

De politiek is voor veel mensen nu vaak ‘een ver van je bed show’, ik wil de politiek dichter bij de burgers brengen. Daarbij wil ik nog transparanter te werk te gaan en uitleggen hoe we politieke keuzes maken, waarom we iets doen en wat de gevolgen zijn als we iets wel of niet doen. Hierdoor maak je de politiek begrijpelijker en voor mensen beter bereikbaar.

Jonna is na afronding van de Pabo in Den Haag verhuisd naar Arnhem. Hier is ze, na invalwerk in het onderwijs, beland bij het Nederlands Openluchtmuseum. In die tijd is ze lid geworden van D66, op zoek naar gelijkgestemde geesten m.b.t. politiek. Ze werd eerst vooral actief bij de Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66. Ze is ruim 3 jaar lid ben geweest van het bestuur van de afdeling Arnhem-Nijmegen, onder andere als voorzitter.


Contact

Bel 026 359 94 55
Mail info@d66gelderland.nl
LinkedIn | Facebook

Nevenfuncties

Gastvrouw Nederlands Openluchtmuseum
Secretaris Ondernemingsraad Nederlands Openluchtmuseum

Ik geloof in de eigen kracht van mensen, men kan heel veel zelf, maar soms hebben ze hulp nodig en die moet men dan ook kunnen krijgen!
- Jonna Termorshuizen