Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Regiogesprek GrensOV

Donderdag, 18 mei 2017 in Nijmegen

D66 Gelderland heet u van harte welkom bij een Regiogesprek over Grensoverschrijdend Openbaar Vervoer op donderdagavond 18 mei 2017.

Deze avond zal er een rapport worden aangeboden aan Gedeputeerde Conny Bieze over Grensoverschrijdend Openbaar Vervoer tussen Gelderland en Duitsland. In het rapport zijn onder meer Gelderse onderwijsinstellingen gevraagd naar hun ervaringen met betrekking tot openbaar vervoer in de grensregio van Gelderland en Duitsland. Daaropvolgend is er een rondetafelgesprek.

Doel van de avond is oriëntatie en stellingname over noodzaak van beter en goedkoper grensoverschrijdend OV en beluisteren van de mate waarin dit al dan niet breed wordt gedragen.

Aan tafel zullen aanschuiven:
Rob Jetten, Tweede Kamerlid met portefeuille Mobiliteit
Conny Bieze, Gedeputeerde Provincie Gelderland
Sjaak Kamps, secretaris Euregio
Wilco Veldhorst, FNV
Vertegenwoordiging vanuit het Onderwijs/Vervoer

Programma donderdag 18 mei:
19.30u Inloop
20.00u Aftrap Regiogesprek met aanbieding onderzoek GrensOV
21.30u Afronding Gesprek
21.30u Afsluitende borrel

Het Regiogesprek zal plaatsvinden op het terrein van de Radboud Universiteit in Nijmegen, en wel in De Beelkamer van de Faculty Club Huize Heyendael.

Tijdens het rondetafelgesprek is er veel ruimte voor vragen en inbreng vanuit het publiek.  Graag horen we vóór 17 mei of u aanwezig bent tijdens deze avond. U kunt u kosteloos aanmelden door een e-mail te sturen naar info@d66gelderland.nl .

 

18 mei

19:30 uur

De Beelkamer
Faculty Club Huize Heyendael
Geert Grooteplein-Noord 9
Nijmegen