Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Regiovergadering (ARV) 2 december 2021

Donderdag 2 december 2021

Op 2 december 2021 vindt de ARV plaats van de regio Gelderland.Op de agenda staat onder andere de introductie van de nieuwe vertrouwenspersonen. Tijdens deze ARV is er de mogelijkheid om ook nader kennis met ...

Op 2 december 2021 vindt de ARV plaats van de regio Gelderland.Op de agenda staat onder andere de introductie van de nieuwe vertrouwenspersonen. Tijdens deze ARV is er de mogelijkheid om ook nader kennis met hen te maken.  

Agenda

Deze vind je in onze Dropbox omgeving. Ook vind je in deze map alvast het verslag van de vorige ARV in april van dit jaar. Dit verslag wordt behandeld tijdens de ARV. Mocht je tekstuele onjuistheden zien, dan verzoeken we je vriendelijk om deze vooraf te mailen naar secretaris@d66gelderland.nl 

Begroting 

Ook de begroting staat op de agenda. Onze penningmeester Serhat zal deze toelichten en er is ruimte voor vragen en opmerkingen. De begroting volgt over uiterlijk twee weken en wordt in dezelfde map geplaatst als de agenda. 

Provinciale Statenverkiezingen 

Daarnaast willen we graag deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen 2023 (PS2023). Om dit te kunnen doen hebben we toestemming nodig van de ARV. Daarom leggen we jullie het deelnamebesluit voor en ook de wijze waarop een aantal belangrijke commissies wordt gevormd. Tenslotte willen we graag de profielen vaststellen voor de lijsttrekker en statenleden.  

Alle stukken zullen over uiterlijk twee weken in de Dropbox omgeving geplaatst zijn.  

Locatie 

We weten op dit moment nog niet of de situatie rondom het coronavirus het toelaat om een fysieke ARV te organiseren. Als dit wel mag, kiezen we ervoor om naar een locatie in Arnhem te gaan die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Hierover sturen we later nog bericht. Mocht het niet anders kunnen, dan organiseren we een digitale bijeenkomst.  

We vinden het fijn om te weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Daarom vragen we je om aan te melden via onze website via onderstaand formulier.  

2 december

20.00 uur